Pomembno: v spletni trgovini so na voljo le nekateri izdelki iz našega programa. Za pregled celotnega programa obiščite našo osnovno spletno stran za jedilniško pohištvo.
Brezplačna dostava Izdelano v Sloveniji Celotni program

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja
Pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Trgovina.smolej.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje Smolej, d.o.o. Tržič in si pridržuje pravico do spremembe pogojev.

Upravljalec spletne trgovine
S spletno trgovino upravlja podjetje Smolej, d.o.o., Tržič.

Cene
Vse cene na trgovina.smolej.si so navedene v EUR in vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene veljajo ob potrditvi naročila s strani podjetja Smolej, d.o.o., Tržič.

Naročila
Podatki o oddanem naročilu so shranjeni na strežniku podjetja Smolej, d.o.o., Tržič. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja Smolej, d.o.o., Tržič.

Koraki nakupa
Izbor artiklov - oddaja naročila Uporabnik označi izbrane artikle in količino, v košarici ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal.

Potrditev naročila
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost  izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Naročilo uporabnika, je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi", nepreklicno potrjeno.

Dobavni roki
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago odposlano v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.

Dostava in stroški
Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije. Naročila bodo odpremljena najkasneje v treh delovnih dneh (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, lahko paket prevzamete na svoji poštni enoti.

Vračilo blaga
Kupec lahko kupljeno blago v roku 8-ih dni po prejemu vrne na naslov Smolej, d.o.o., Tržič, ali nas o tej želji obvesti po e-pošti. Stroške dostave oziroma poštnine krije kupec. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni neodprti embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v 8-ih dneh. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu blaga. Za izdelke po naročilu veljajo drugačni pogoji.

Pravno obvestilo
Spletna trgovina Smolej, d.o.o., Tržič in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti
Smolej, d.o.o., Tržič. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani Smolej, d.o.o., Tržič. Slike artiklov so simbolične.

Jedilniške mize, stoli, klubske mizice, TV predalniki, izdelki primerni za darila in še veliko več.

Smolej d.o.o., Kovor - Pod gozdom 30, 4290 Tržič

Osnovna stran smolej.si ••• Jedilnice - celotna ponudba ••• Dvižne postelje v omari ••• Dnevne sobe